Jeg har funnet Goodreads!

goodreads_icon_100x100-bff70f2a14699328631d91f1b40e2d5aForrige uke ramlet jeg over Goodreads etter å ha lest om det på en blogg et eller annet sted. Har sett på flere blogger at det finnes widgetser fra Goodreads, og nå har jeg endelig skjønt det. Goodreads er jo bare helt fantastisk!

Her finnes alle bøker (i hvert fall alle jeg har søkt på så langt), norske som engelske. Du kan trykke på de du har lest, de du leser og de du har tenkt å lese, rate dem og skrive omtaler om dem og lese andre sine omtaler. De har til og med gratis ebøker! Oh, lykke!

Noe av det gøyeste syns jeg er å lese lister. Det finnes et hav av lister over bøker du på et eller annet vis burde ha lest. Nei huff, jeg digger Goodreads. Og har til og med satt meg et lesemål, som jeg har fått meg som widgets her på siden på bloggen min. Gøy! Satte femtito bøker, egntlig bare fordi det er femtito uker i året. Jeg er vel ikke halvveis til det målet enda da, og over halve året har jo gått, men jeg har allikevel tenkt å knuse dette målet 😛

Noen andre her som bruker Goodreads, og digger det like mye som meg?

2 thoughts on “Jeg har funnet Goodreads!

  1. Velkommen til Goodreads, som er en fantastisk oppfinnelse! Jeg har vært der noen år nå og stortrives. Det er en av de nettsidene som er lett å bli avhengig av:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s