Boken på vent #14

Tirsdag. Boken på vent. Beathes Bokhylle. Min ventebok: Det henger en engel alene i skogen av Samuel Bjørk. Forlaget har følgende å si om boken:

det henger en engel alene i skogenEn seks år gammel jente blir funnet hengt i et tre i Maridalen utenfor Oslo. Hun er iført en dukkekjole, har en skolesekk på ryggen og en lapp rundt halsen der det står «Jeg reiser alene».
Politietterforsker Holger Munch blir satt på saken. Han får i oppdrag å lokalisere et menneske med helt spesielle evner, en venn og en tidligere kollega, den unge politikvinnen Mia Krüger. Hun har brutt all kontakt med omverdenen, og befinner seg nå alene på en liten øy utenfor Trøndelag.
Holger Munch er en av landets beste. Mia Krüger ønsker å ta sitt eget liv. Den lille jenta i treet blir en slags forløsning for dem begge. De returnerer til den spesielle etterforskningsenheten i Oslo de tidligere har vært en del av, fast bestemt på å løse dette mysteriet.

Ha en fortreffelig tirsdag dere! 🙂

8 thoughts on “Boken på vent #14

  1. Denne har jeg virkelig lyst til å lese. Selv om den høres ganske så grotesk ut, høres den fin ut og 🙂 Ønsker deg en fin tirsdag!

  2. Hmm… Da er det vel bare jeg da, som ikke kommer til å lese denne? Jeg synes det er noe spekulativt over dette prosjektet, og da styrer jeg like godt unna. Regner med at jeg skal klare å finne noe å lese likevel ;o)
    Nyt dagen, boka og høsten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s