Bokomtale: Entwined with You

entwined with youForfatter: Sylvia Day
Forlag: Min: Brilliance Audio. Papirversjonen: Berkley.
Utgitt: 2013
Kilde: Lydbok, kjøpt.
Lengde: 11 timer og 2 minutter.
Innleser: Jill Redfield

From the moment I first met Gideon Cross, I recognized something in him that I needed. Something I couldn’t resist. I saw the dangerous and damaged soul inside–so much like my own. I was drawn to it. I needed him as surely as I needed my heart to beat.

No one knows how much he risked for me. How much I’d been threatened, or just how dark and desperate the shadow of our pasts would become.

Entwined by our secrets, we tried to defy the odds. We made our own rules and surrendered completely to the exquisite power of possession… (Kilde: Goodreads)

Ting har roet seg litt i bok nummer tre i Crossfire-serien. Det er ikke så mye drama som det er i de to første bøkene. Jeg synes det er litt fint, det gir en litt mer normal fremstilling av livet (hvis man kan kalle livet til Eva og Gideon normalt) samtidig som jeg også hadde blitt litt vant til og forventet superdrama. Men etter DEN berg- og dalbanen i bok to, var kanskje den beste måten for forfatteren å fortsette på og heller roe ned litt. Altså, du sovner ikke liksom, ting går unna allikevel, for å si det sånn 😉

Også er jeg meget imponert over Jill Redfield – hun gjør en enormt god jobb med å lese denne boken og jeg håper virkelig det hun som gjør den neste boken også. For ja, det kommer en bok nummer fire, Captivated by You, og den kommer i løpet av året sier ryktene. Det er bare å glede seg!

One thought on “Bokomtale: Entwined with You

  1. Tilbaketråkk: April – en oppsummering | Lesehesten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s