Bokomtale: Side Effects May Vary

IMG_0259-0Forfatter: Julie Murphy
Innleser: Cassandra Campbell og Kirby Heyborne
Utgitt: 2014
Forlag: Harper Audio
Spilletid: 9 timer og 16 minutter
Kilde: Lydbok, kjøpt på Audible

Om boken
16 år gamle Alice har fått diagnosen leukemi. Hun kommer til å dø og velger å bruke resten av sin tid her på jorden til å rette opp i ting, å vippe vektskålen i riktig retning, kan man vel si. Hun får sin barndomsvenn, Harvey, til å hjelpe henne med å gjennomføre listen hun setter opp. Harvey er stupforelsket i Alice og blir selvsagt med. Men akkurat i det hun har fått «siste ord» i ting, blir hun frisk. Plutselig må hun ta konsekvensene av alt hun har gjort, og det er ikke alltid like lett.

Hva synes jeg?
Denne blir litt for kjedelig og langdryg for meg. Det er en helt grei ungdomsbok og fint tidsfordriv når man ligger på en sandstrand om sommeren. Men den holder ikke helt mål når man trenger en dose litterært påfyll i en travel hverdag. Første halvdel av boken er egentlig helt ok, men den påfølgende halvdelen kunne med fordel blitt kuttet litt ned. Et stort pluss er derimot at forlaget har valgt å bruke to innlesere. Dame når Alice er fortellerstemmen og mann når Harvey er fortellerstemme. Det gir en mye større følelse av at vi opplever historien fra forskjellige synspunkt.

One thought on “Bokomtale: Side Effects May Vary

  1. Så dumt at den ikke holdt mål. Men det er greit å vite slik at man kan velge bort noen bøker og. Ikke bare øke leselisten sin 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s