Boken på vent #43 – Juleferielektyre

Huff og huff, tiden går så fort og vi er allerede inne i årets siste uke (jeg er pessimist, så jeg velger å se det sånn, neste uke er første uke i 2015), og jeg har såååååå mange flere bøker jeg skulle ønske jeg hadde hatt tid til å lese i år. Jeg har også viket ganske langt fra min regel om å bare lese en bok av gangen, så jeg har flere bøker jeg ikke er ferdige med på en gang. Neste år må jeg prøve å slutte med det.

I hvert fall. Årets juleferie blir prosjekt «les ferdig de bøkene jeg har begynt på og forhåpentligvis rekk å lese Oliver Twist før året er omme også». Så min juleferielektyre ser ca. sånn ut (ca. fordi man vet jo aldri om jeg plukker opp en helt annen bok sånn plutselig):

Inne hos Beathe finner du flere ventende bøker denne uken 🙂

8 thoughts on “Boken på vent #43 – Juleferielektyre

  1. Å, den fjerde boken om Gideon og Eva har jeg glemt å kjøpe, det må jeg få gjort på nyåret. Samtidig skal jeg bestille «My true love….» og da bestiller jeg den andre slik du nevnte, tusen takk for det forresten. Ja, jeg kjenner til dette med å begynne på flere bøker samtidig, det skal jeg også slutte med til neste år samt at jeg har en hel del andre ting jeg skal endre på men det tar jeg i et eget innlegg i neste uke. Jeg har heller ikke fått tid til å lese alt jeg ville nå før jul, men satser på å få lest litt i julen, men jeg må nesten være litt sosial med mine barn også.Ønsker deg en riktig god jul og ha en fin feiring:-)

    • Håper du har hatt en fin jul og fortsatt har det 🙂 Det går faktisk strålende med denne lesingen, selv om jeg ikke hadde trodd det har jeg faktisk ikke begynt på en eneste ny enda 😉

  2. Godt å få avslutta bøker som har holdt det gående ei stund! Jeg skulle gjerne klart det jeg også, men… Skulle like gjerne øvd meg på å bare avslutte noen flere bøker halvlest, det er jo tross alt ikke alt som fenger like mye!
    Ønsker deg ei strålende fin jul :o)

    • Skulle ønske jeg var i stand til å avslutte bøker midt i, but no can do. Tror jeg har et for stort snev av ocd til å klare det, hehe 😉 Men i forgårs ble jeg endelig, etter et halvt år, ferdig med A clash of kings, og det føltes helt fantastisk 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s