Smakebit – Calendar Girl: Volume

For ikke så lenge siden skrev jeg et blogginnlegg om at jeg hadde lest og kanskje var litt skuffet over Calendar Girl: Volume I. Men så er jeg jo så nysgjerrig av meg og må vite hvordan dette ender så jeg er allerede igang med bok nummer to og det er her dagens smakebit kommer fra.

calendar-girl-2

Selv om denne typen sjanger ikke er min favoritt, trenger jeg noen ganger bøker som er lettleste og «overfladiske» (om det er lov å bruke det ordet). Det er lettere å fordøye og få tankene til å rømme litt unna når hverdagene blir ekstra hektiske. Eller når jeg bare vil zoome helt ut og ikke tenke, slik som deler av vinterferien har blitt brukt på denne uka.

Two people who didn’t believe they were right for one another found that the only thing that didn’t work for them was being apart. In the end, Rachel and Mason complemented one another. They were yin and yang.

Idag står det 5-mil på planen, samt vasking av klær og komme i orden til hverdagen starter igjen i morgen.

Flere smakebiter finner du hos Mari.

Ha en god lesesøndag! 🙂

16 tanker på “Smakebit – Calendar Girl: Volume

  1. Jeg er heller ikke overbegeistret over denne bokserien, men det er liksom noe med den røde tråden som gjør at jeg bare må ha med meg fortsettelsen. Jeg har den siste boken på vent, og den blir nok lest den også 🙂

  2. Det er ikke helt min stil heller. Men forskjellen er at jeg ikke orker bruke tid på dem. Det finnes så mange fantastiske bøker at jeg ikke vil bruke tid på dem jeg ikke liker. Og her er det sjangeren jeg ikke liker, jeg kan selvfølgelig ikke si noe negativt om boken siden jeg ikke har lest den 🙂 Ha en riktig fin søndag!

  3. Jag läste första delen i serien; januari-mars. När jag såg omslaget och läste om handlingen blev jag nyfiken på hur man får ihop en sådan här historia så att den blir trovärdig. Men det får man ju inte, syftet med böckerna är inte att skriva en trovärdig historia. Det gjorde att jag tappade intresset. Men det är roligt att testa att läsa olika genres. Tack för smakbiten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s